Kehitän myöhemmin korvaavan lc:n ja muita haasteita myös sims 4. Jos et vielä ole kerinnyt käy kurkkaamassa uusin sims 3 tarinani!

 

Ensimmäinen oma lc Sims 4:llä. 

Hei ja tervetuloa Soliesin esittelyyn.

Tarinamme kertoo Soliesin suvun kasvusta. Kohtauksia ja kansikuvia on lavastettu, mutta peli etenee mukavalla temmolla eteenpäin. Jokaisella sukupolvella on omat tarinansa ja omat haasteensa. Lähde mukaani kehttämään tarinaa ideoilla ja kannustavilla kommenteilla. Otan vastaan myös kritiikkiä rakentavasti.

Tarinamme alkaa matriarkka Emily Soliesin aloittamalla puhtaalta pöydältä ja katkaisevansa välit perheeseensä. Hän perustaa suuren julkkis suvun tietämättään sen jatkuvuudesta pitkälle kuolemansa jälkeen. Emily muuttaa Simlandiaan uuteeen kaupunkiin ja uuteen kotiin yksin.

Hän on käynyt monissa kauneusoperaatioissa ja rakastaa ulkonäköään. Hän on myös todella tunnettu pitkän uurastuksensa jälkeen. Suku jää kantamaan Soliesin nimeä ja kuuluisuutta, mutta mitä kaikkea matkalla tapahtuukaan? Emilyllä on kova työ takana saada julkisuus tyhjästä ja pitää sitä yllä. Matkalla tulee paljon mutkia ja ongelmia, joista ei ole aina niin helppo selvitä..

Ainakin yllättäviä käänteitä ovat Emilyn omassa elämässä niin rakkaudessa, kuin työ- ja perhe elämässä. Ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin sopeutua ja taistella. Koskaan ei voi tietää, mikä meillä on vastassa. Onko se pahuus vai pahat ihmiset? Onko se pään sisällä tai itse aiheutettua? Entä sitten, kun kyseessä on oma maine? Entä, jos oma esikoinen on vaarallisilla teillä?  Entä, jos olet osittain itse syypää lapsesi ongelmiin?

 

Linkki lc:hen

https://julkimolc.vuodatus.net/ ja prologiin https://julkimolc.vuodatus.net/lue/2019/06/prologi-00

 Toivoisin, että juuri sinä tulet ja luet tarinan. Eletään yhdessä Soliesin kanssa! Toivottavasti onnistuin herättämään kiinnostuksesi.

KIITOS! <3